Ovumia Fertinova – Den ledande kliniken i norra Europa

Gör dina drömmar
till verklighet

Välkommen till våra seminarier!

Vårt nästa informationsseminarium kommer att hållas i Oslo den 25 januari klockan 17.30. Delta i seminariet och få 40 minuters personlig konsultation med våra experter nästa dag – helt kostnadsfritt.

Registrera dig och läs mer

Det är aldrig enkelt att veta vid vilken tidpunkt man borde inleda en behandling med donerade ägg. När är det dags att säga nej till fler ändlösa IVF-behandlingar och börja tänka på nästa steg?  Beslutet att använda donerade ägg tas ofta efter en lång historia av ineffektiva och misslyckade fertilitetsbehandlingar.

På Ovumia Fertinova har vi hjälp människor att få sin familj att växa med hjälp av äggdonation i över 20 år. Vi har den längsta erfarenheten och de bästa kunskaperna inom äggdonation i hela Skandinavien. Vi vet vad vi gör, och framförallt vet vi vad DU går igenom och vilka frågor du kan tänkas ha.

Våra erfarna experter stöttar dig hela vägen och guidar dig genom hela processen med äggdonation tills vi når vårt gemensamma mål: ett friskt barn.

Nu har du en fantastisk möjlighet att komma och träffa våra experter på vårt informationsseminarium i Oslo den 25 januari! Vi vill bjuda in dig så att du får lära dig mer om vårt aktiva äggdonationsprogram, möjligheter med preimplantatorisk genetisk diagnostik (PGT) samt träffa våra experter på plats. Ta del av vårt seminarium och registrera dig nu!

Har du funderat på…

  • om äggdonation är något för dig?
  • hur äggdonation fungerar?
  • hur man väljer ut donatorer?

Få svar på dessa och många andra frågor på vårt informationsseminarium.

Registrera dig och läs mer

Träffa våra experter

Ta tillfället i akt och ställ dina frågor under en 40 minuters personlig konsultation med vår läkare eller PGT-specialist, eller prata med våra sjuksköterskor som arbetar med patientkoordination.

Candido Tomás

Candido Tomás
Utvecklingsdirektör, Dr. Med., Specialist i Obstetrik och Gynekologi och Reproduktionsmedicin

Peter Bredbacka

Peter Bredbacka
FM, utvecklingschef, R&D

Riitta Luhtio

Riitta Luhtio
Chefsbarnmorska
Psykoterapeut

Anna Pulkkinen

Anna Pulkkinen
Chef för vårdprocesser
Barnmorska

Efter konsultationen får du ett personligt uppföljningsbrev från läkaren som innehåller:

  • grundlig analys av din medicinska status
  • dina alternativ
  • kommande steg.

För att boka en kostnadsfri personlig konsultation, fyll i registreringsformuläret och bocka för: Jag vill ha en personlig konsultation. Vi kommer att kontakta dig inom 24 timmar för att komma överens om en tid för konsultationen.

Registrera dig nu

Ovumia Fertinova – Kärlek och vetenskap som ger friska barn
Vi finns här för dig

Läs mer om behandling med donerade ägg och embryon ›