Lue tiedote koronaviruksesta ›

Munasolujen luovutus kokemuksia

Ovumia Fertinovan klinikoilla on pitkät perinteet lahjamunasoluhoitojen toteuttamisessa. Olemme tehneet munasolujenluovutushoitoja jo yli 20 vuoden ajan. Luovutettu munasolu on vastaanottajalleen aina kallisarvoinen lahja: se on mahdollisuus uuteen elämään. Monen vastaanottajan kohdalla luovutettu munasolu on ainoa mahdollisuus tulla äidiksi. Kyseessä on siis todella merkittävä asia ja jokainen munasolujenluovuttaja on meidän näkökulmastamme suuri sankari, joka ansaitsee vain parasta!

Haluamme pitää luovuttajistamme hyvää huolta ja tämän vuoksi jokainen munasolujenluovuttaja saa oman henkilökohtaisen kätilön, joka huolehtii luovuttajan hyvinvoinnista ja on tämän tukena koko luovutusprosessin ajan. Klinikalle on turvallista tulla, kun oma, tuttu hoitaja on vastassa ja huolehtii, että kaikki sujuu hyvin. Tiedämme, että hoidamme luovuttajia hyvin, sillä saamme jatkuvasti positiivista palautetta munasolujenlahjoittajilta. Moni haluaa tulla luovuttamaan munasolujaan uudelleen ja lähes kaikki heistä suosittelevat munasolujen luovuttamista klinikoillamme myös ystävilleen. Suurin osa uusista munasolujenluovuttajista kertookin kuulleensa asiasta ystävältään. Se merkitsee meille paljon.

Lue lisää munasolujen lahjoittamisesta ja täytä esitietolomake täältä tai kysy lisää munasolujen lahjoittamisesta kätilöiltämme:

Millaisia kokemuksia lahjoittajillamme on munasolujen luovuttamisesta?

Meillä on klinikoillamme käytössä pienet vihot, joihin munasolujenluovuttajat (ja myös asiakkaat) saavat halutessaan kirjoittaa kokemuksistaan. Nämä vihot ovat ahkerassa käytössä ja niihin kirjoitettujen palautteiden kautta, meillä on hyvä käsitys siitä, millaisia munasolujenluovutus kokemuksia lahjoittajillamme on. Palautteissa korostuvat nämä asiat:-

  • Kokemus turvallisesta ja hyvästä hoidosta
  • Mukava, ammattitaitoinen henkilökunta
  • Ystävällinen ja rento ilmapiiri klinikalla
  • Hyvä kivunlievitys toimenpiteen aikana
  • Moni kertoo jännittäneensä toimenpidettä turhaan

Lahjoittajien omia munasolujen luovutus kokemuksia

”Ensimmäistä kertaa luovuttamassa – koko kokemus on ollut hirveän positiivinen! Sinä, joka luet tätä ennen punktiota: ei kannata jännittää, ei satu. :) Kiitos, kun annatte mahdollisuuden auttaa. <3 Tulen varmasti uudelleen!”

”Ensimmäinen luovutus takana. Kokemus oli todella positiivinen: kivuton, helppo ja upea henkilökunta tuki koko ajan. Toivon suuresti, että yksikin vastaanottaja saa nyt apua ja ihanan, terveen lapsen. Sinä, kuka nyt soluni saatkaan, olet superstara. Kaikkea hyvää tästä eteenpäin! <3 Kiitos Ovumia Fertinovan henkilökunta, teitte olostani välitetyn ja arvostetun, sekä teitte aivan mahtavaa työtä. ”

”Ensimmäinen luovutus tänään ja mulla oli kyllä tosi hauska aamupäivä! Jännitti vähän, mutta sillä lailla hyvällä tavalla. Varsinkin näiden kokemusten lukeminen lievitti jännitystä entisestään. Toimenpide oli nopea, mutta kipu erilaista mitä kuvittelin. Haluan vielä kiittää ihanaa henkilökuntaa. Heidän takiaan odotin innolla, että milloin tänne pääsee seuraavan kerran. Ihanaa oli myös tekstiviesti äidiltä juuri ennen toimenpidettä: ”Oonko muistanut sanoa, tosi hienoa, että luovutat munasoluja, mikä voisi olla hienompaa kuin mahdollisuus uuteen elämään! Kiitos.”

”Kolmas luovutus takana ja kaikki sujui upeasti. Kerta toisensa jälkeen henkilökunta pitää hienosti huolta <3 Kiitos omalta osaltani kaikesta ja toivottavasti lahjoitukseni tuottaa tulosta :) ”

”Ensimmäinen luovutuskerta takana eikä jää viimeiseksi! Iso kiitos henkilökunnalle neuvoista ja huolenpidosta. Olette ihania <3 Klinikalle on mukava tulla, ilmapiiri on rento ja kaikkiin kysymyksiin on saanut vastaukset, vaikka useamman kerran olisinkin joutunut kysymään :) Jatkakaa teidän upeaa työtä!”

”Täällä jo toista kertaa. Henkilökunnalle täydet pisteet. Nyt jännitetään, saadaanko soluillani tehtyä jonkun toiveista totta.”

”Ensimmäinen luovutus takana ja tosi hyvä fiilis. Toimenpide ei ollut kauhean kivulias ja sen jälkeiset
mahakivut loppuivat pian. Kiitos ihana henkilökunta: olette jaksaneet aina muistuttaa, kuinka hienossa asiassa olen mukana. Toivottavasti munasoluilleni löytyy ihanat vanhemmat <3 ”

”Neljäs luovutuskertani ja taas onnistunut hyvin. Tänne on mukava tulla, henkilökunta erittäin mukavaa. Tekevät olon turvalliseksi ja pitävät koko prosessin ajan huolen. Jatketaan tärkeää työtä. <3”

” Ensimmäinen luovutus takana ja pois lähden yhtä kokemusta rikkaampana! Ihanaa päästä auttamaan tulevia vanhempia toteuttamaan perheunelmansa. Luovutus /pistot /punktio sujuivat hyvin, vaikka ei
lempiasioiksi muodostuneetkaan. Kiitos hyvälle ja ihanalle henkilökunnalle. <3”

”Kolmas luovutus takana, olo on mahtava, vaikka tämä kerta oli hieman kivuliaampi. Toivottavasti
vastaanottajalla on hyvä onni munasolujen kanssa ja saa pienen ihmeensä tähän maailmaan. <3”

”Luovutus itse meni 1000 kertaa helpommin kuin ajattelin, ei edes sattunut. Hyvät, huolehtivat hoitajat ja ammattitaitoinen lääkäri. Voisin tulla toisenkin kerran! ”

”Toinen kerta takana. Kaikki sujui oikein hyvin ja saatiin kerättyä paljon munasoluja.”

”Kiitos ihanalle henkilökunnalle, kun teitte kokemuksesta turvallisen ja miellyttävän. Toivottavasti tästä
koituu jollekin vielä suuri ilo. <3 ”

” Toinen luovutuskerta meni paremmin kuin eka ja tulen mielelläni uudelleen! Ihanan henkilökunnan ammattitaitoon voi luottaa rauhallisin mielin. <3 ”

”Toista kertaa täällä :) Henkilökunta yhtä ihana kuin viimeksikin <3 Äitiys on niin suuri juttu, että jos voin jotain toista auttaa sen kokemaan, niin haluan auttaa.”

Anna sinäkin elämän lahja ja tule munasolujenluovuttajaksi. Apuasi tarvitaan.

Täytä munasolujenluovuttajan esitietolomake