Maksaminen

Maksaminen Ovumia klinikoilla

Tutustu Ovumian tarjoamiin maksuvaihtoehtoihin ja valitse niistä sopivin.

Yksittäiset käynnit ja tutkimukset tulee maksaa käynnin yhteydessä. Hoitokokonaisuudet maksetaan alkionsiirron yhteydessä tai ennakkomaksuna.

Maksu tulee suorittaa käynnin yhteydessä vastaanottotiskillä.

Maksutavat

  • Käteinen
  • Yleisimmät pankki- ja luottokortit
  • Epassi hyvinvointisaldo
  • Ovumia rahoitus ( Santander)
  • Klarna

Maksuvälineinä käy käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lisäksi meillä on käytössä Klarna – lasku, Epassi hyvinvointisaldo, sekä Ovumia rahoitus. Ovumia rahoitukseen tulee hakea päätös etukäteen.

Epassi hyvinvointisaldo

Epassin hyvinvointisaldolla voit maksaa yksittäisen gynekologikäynnin tai esimerkiksi hedelmällisyyskatsastuksen. Maksa käynti kokonaan tai osa siitä Epassin sovelluksella ja näytä sen jälkeen kassahenkilölle kuitti puhelimesi näytöltä.
Huomaathan, että kuitti on voimassa vain 15 min maksunteosta. Älä tee maksuja etänä mobiilisovelluksella, maksa vasta paikan päällä.

Klarna

Voit maksaa Klarna-maksutavalla kassallamme. Klarnalla saat 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa tai voit jakaa maksun pienempiin eriin. Maksujen hallinnointi käy kätevästi esim. Klarnan sovelluksessa.
Klarna-laskua voi hyödyntää n. 2000€ asti, riippuen henkilökohtaisesta luottopäätöksestä jonka Klarna myöntää.
Maksutavaksi valitaan maksupäätteellämme Klarna ja asiakas vahvistaa oston ja henkilöllisyytensä omalla puhelimellaan.
Klarnan käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä, jonka Klarna myöntää maksuhetkellä.

 

Ovumia Rahoitus ( luoton tarjoaa Santander)

Voit hakea Ovumia Rahoitusta helposti verkkopankkitunnuksillasi. Ovumia Rahoitus voi olla 2 000 -10 000 € väliltä takaisinmaksuajan ollessa 36-84 kk. Voit myös aina maksaa rahoituksen pois kesken sopimuskauden tai suurempina erinä. Tarkemmat tiedot Ovumia rahoituksesta löydät täältä https://www.ovumia.fi/rahoitus/