Hoidot lahjoitetuilla siittiöillä

Lahjoitetuilla siittiöillä tehtyihin hoitoihin turvautuminen on merkittävä päätös. Me Ovumiassa ja Fertinovassa ymmärrämme, että lahjoitettuja siittiöitä tarvitaan monista eri syistä. Toivomme sydämestämme, että voimme auttaa teitä saamaan terveen vauvan.

Arvostamme toivettanne saada lapsi. Meillä Ovumiassa ja Fertinovassa lahjasiittiöhoidot ovat turvallisia ja ammattilaisillemme tuttuja hoitotoimenpiteitä. Mitä tahansa kysymyksiä tai huolenaiheita teillä on, olette aina tervetulleita keskustelemaan hoitovaihtoehdoista kanssamme!

Keskustellaanko heti? Pyydä keskusteluaikaa asiantuntijaltamme. Voimme soittaa toivomananne ajankohtana. Neuvomme henkilökohtaisesti ja keskustelemme yhdessä, voisiko lahjasiittiöhoito olla perheellenne sopiva hoitomuoto.

Pyydä puhelua

Olemme Ovumia Fertinovassa ylpeitä siitä, että voimme tarjota mahdollisuuden saada lapsia. Hoitoihimme lahjoitetuilla siittiöillä ei ole jonotusaikaa, etkä tarvitse lähetettä lääkäriltä. Käytössämme on oma, rekisteröityjen lahjoittajien spermapankki. Voitte olla varmoja huippulaadusta läpi koko hedelmöityshoitoprosessin. Laadukas laboratorio ja monipuolisten tekniikoiden aktiivinen käyttö nostavat myös raskauden onnistumisen mahdollisuuksia.

Suomessa tehdään vuosittain satoja lapsettomuushoitoja lahjoitetuilla sukusoluilla. Tavoitteena on lämmin, luottamusta korostava hoitokokemus. Hoidoista vastaa hoitotiimi, johon kuuluvat lääkärit sekä asiakkaan omahoitaja. Hoitoketju on asiakkaalle helppo, yksinkertainen ja turvallinen.

Lahjoitetuilla sukusoluilla tehtävää hoitoa edeltää aina lahjasukusoluneuvonta, eli keskustelu psykologin kanssa hoitoon liittyvistä juridisista, psykologisista ja eettisistä erityiskysymyksistä.

Spermanlahjoittajat ovat terveitä, 20–45-vuotiaita miehiä. Ovumia Fertinovassa on oma, korkeatasoinen spermapankki, josta voimme tarjota asiakkaillemme kotimaisia sukusoluja. Kaikki siittiöiden lahjoittajat ovat vapaaehtoisia ja Suomessa rekisteröityjä lahjoittajia.

Hoitoon lahjoitetuilla siittiöillä pääsee jonottamatta.

Kysy lisää:

Päivi Virta

 

Asiakkuuskoordinaattori
Päivi Virta
paivi.virta@ovumia.fi
0400 627 507

Lue lisää blogistamme ›