Lue tiedote koronaviruksesta ›

Lahjamunasoluhoito: kokemuksia

Me Ovumia Fertinovassa olemme tehneet hoitoja luovutetuilla munasoluilla jo yli 25 vuoden ajan. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä meillä saamaansa hoitoon ja suosittelevat usein palveluitamme myös samassa tilanteessa oleville ystävilleen. Tälle sivulle olemme koonneet asiakkaidemme kokemuksia lahjamunasoluhoidoista klinikoillamme.

Miksi valitsitte juuri Ovumia Fertinovan?

  • Ystävä suositteli Ovumia Fertinovaa.
  • Hyvät, selkeät ja informatiiviset nettisivut.
  • Lahjamunasoluhoitoon pääsee nopeasti ilman pitkää odotusaikaa.
  • Lämmin vastaanotto ensiyhteydenoton jälkeen, tervetullut olo.

Oletteko tyytyväisiä hoitoonne Ovumia Fertinovassa?

Asiakkailta saamassamme palautteessa toistuvat:

  • Nopea pääsy hoitoon.
  • Lämmin kohtaaminen ja erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta.
  • Hyvä tiedonkulku koko prosessin ajan.
  • Munasolulahjoittajien arvostaminen ja hyvä hoito

Alle olemme poimineet lahjamunasoluhoitokokemuksia asiakkailta saamistamme palautteista:

”Kyllä, olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja hoidon lopputulokseen Ovumia Fertinovassa: meillä on nyt suloinen, pieni tyttö. Kiitos munasolujen lahjoittaja, kiitos Ovumia Fertinova!”

”Kyllä olemme tyytyväisiä. Henkilökunta on erittäin ystävällistä, avuliasta, tehokasta, luotettavaa ja vastausajat ovat todella nopeita. Meille välittyi tunne, että te todella arvostatte munasolujen luovuttajia ja pidätte heistä hyvää huolta. Tämä on meille todella tärkeää.”

”Kyllä. Meille tuli tunne, että tilanteemme huomioitiin kokonaisvaltaisesti ja ratkaisuvaihtoehtoja tarjottiin meidän etumme mukaisesti eikä ”business edellä.” Lopputuloksena meillä on nyt kolmihenkinen perhe ja pakkasessa vielä kaksi kaunista alkioita, joista tyttäremme ehkä vielä jonain päivänä saa sisaruksen.”

”Hoito ei vielä ensimmäisellä kerralla tuottanut toivottua lopputulosta, mutta olemme hyvin tyytyväisiä teiltä saamaamme hoitoon ja asiakaspalveluun. Erityiskiitokset lämpimästä ja huomaavaisesta kanssakäymisestä koko prosessin ajan.”

”Kyselimme lahjamunasoluhoidosta muiltakin klinikoilta, mutta olisimme joutuneet jonottamaan hoitoon päätyä. Teille saimme nopeasti ajan ensikäynnille ja asiat etenivät siitä vauhdilla. Sopiva munasolujenlahjoittaja löytyi nopeasti ja parin kuukauden kuluttua ensikäynnistä tehtiin jo alkionsiirto. Sen tulosta odotellaan nyt syntyväksi reilun kuukauden kuluttua. Kiitos Ovumia Fertinova!”

Suosittelisitko Ovumia Fertinovaa ystävillesi?

”Kyllä. Olen itse asiassa jo suositellut klinikkaanne samassa tilanteessa oleville ystävilleni.”

”Ehdottomasti suosittelisimme. Saimme mitä halusimme: mahdollisuuden tulla vanhemmiksi ja ihanan pojan. Kiitos.”

”Kyllä, suosittelisin Ovumia Fertinovaa kaikille samanlaisessa tilanteessa oleville. Ammattitaitoinen ja empaattinen henkilökunta.”

”Pystyin luottamaan ammattitaitoonne ja koin oloni turvalliseksi koko prosessin ajan. Suosittelen teitä ystävillenikin juuri näiden syiden vuoksi.”

”Suosittelisimme klinikkaanne toisille pareille, koska teiltä saamamme hoito, ohjaus ja tuki on ollut ensiluokkaista ja yhteydenpito helppoa, nopeaa ja lämminhenkistä.”

”Kyllä. Saimme teiltä erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua sekä henkistä tukea. Tällainen hoito ei ole mikään helppo juttu, mutta koimme, että saimme teiltä myös henkistä tukea koko hoidon ajan.”

Lue lisää lahjamunasoluhoidosta klinikoillamme täältä tai kysy lisää lahjamunasoluhoidoista asiantuntijoiltamme:

Päivi Virta

Ovumia Fertinova Tampere
Päivi Virta
paivi.virta@ovumia.fi
0400 627 507
fi sv en

Hanna Paju

Ovumia Fertinova Jyväskylä
Hanna Paju
hanna.paju@ovumia.fi
020 747 9313
fi en

Eeva-Liisa Sirviö

Ovumia Fertinova Helsinki
Eeva-Liisa Sirviö
eeva-liisa.sirvio@ovumia.fi
020 747 9314
fi sv en

Varaa aika lääkärin ensikäynnille, se on ensimmäinen askel kohti lahjamunasoluhoitoa