Lahjamunasoluhoito

Hoidot lahjoitetuilla munasoluilla ja alkioilla, munasolunlahjoitushoidot (open donor)

Kysy lisää lahjamunasoluhoidoista:

Arvostamme toivettanne saada lapsi. Meillä Ovumia Fertinovassa lahjamunasoluhoito on turvallinen ja ammattilaisillemme tuttu hoitotoimenpide. Mitä tahansa kysymyksiä tai huolenaiheita teillä on, olette aina tervetulleita keskustelemaan hoitovaihtoehdoista kanssamme!

Keskustellaanko heti? Pyydä keskusteluaikaa asiantuntijaltamme. Voimme soittaa toivomananne ajankohtana. Neuvomme henkilökohtaisesti ja keskustelemme yhdessä, voisiko munasolulahjoitushoito olla perheellenne sopiva hoitomuoto.

Pyydä puhelua

Olemme Ovumia Fertinovassa ylpeitä siitä, että voimme tarjota mahdollisuuden saada lapsia. Hoitoihimme ei ole merkittävää jonotusaikaa, etkä tarvitse lähetettä lääkäriltä. Käytössämme on oma, rekisteröityjen lahjoittajien munasolupankki. Voitte olla varmoja huippulaadusta läpi koko hedelmöityshoitoprosessin. Laadukas laboratorio ja monipuolisten tekniikoiden aktiivinen käyttö nostavat myös raskauden onnistumisen mahdollisuuksia.

Yhteisenä tavoitteenamme on saada teille oma lapsi!

Open donor

Lahjoitettuja munasoluja tai alkioita voidaan tarvita, jos lasta toivovien henkilöiden oma sukusolutuotanto ei toimi, omissa sukusoluissa on toiminnallista vikaa tai parin omista sukusoluista syntyneellä lapsella olisi huomattava, vaikean perinnöllisen sairauden riski.

Lahjamunasoluhoidoissa korostuvat eettisyys ja toimintatapojen systemaattinen organisointi.

Suomessa tehdään vuosittain satoja lapsettomuushoitoja luovutetuilla sukusoluilla. Ovumia Fertinova klinikoilla tehdään yli 70 % Suomessa tehtävistä lahjamunasoluhoidoista. Tavoitteena on lämmin, luottamusta korostava hoitokokemus. Hoidoista vastaa hoitotiimi, johon kuuluvat lääkärit sekä asiakkaan omahoitaja. Hoitoketju on asiakkaalle helppo, yksinkertainen ja turvallinen. Se perustuu ammattilaisten jo vuosia hiomaan prosessiin, jossa munasolulahjoittajan ja vastaanottajan terveyttä kunnioitetaan alusta loppuun saakka.

Lahjoitetuilla munasoluilla tehtävää hoitoa edeltää aina lahjasukusoluneuvonta, eli keskustelu psykologin kanssa hoitoon liittyvistä juridisista, psykologisista ja eettisistä erityiskysymyksistä.

Munasoluluovuttajamme ovat terveitä 20–35-vuotiaita naisia. Ovumia Fertinovassa on oma, korkeatasoinen munasolupankki, josta voimme tarjota asiakkaillemme kotimaisia munasoluja. Kaikki munasolujen luovuttajat ovat vapaaehtoisia ja Suomessa rekisteröityjä lahjoittajia. Lahjamunasoluhoitoon pääsee nopeasti.

Video Thumbnail

Munasolulahjoitus ja hedelmöityshoidot – Lahjoittajan tarina

Lahja-alkiohoidot

Lahja-alkioita on tarjolla rajallinen määrä ja niitä ovat lahjoittaneet pariskunnat, jotka ovat itse käyneet läpi lapsettomuushoitoja ja lopulta saaneet perheeseensä toivomansa määrän lapsia. Lapsettomuushoitojen jälkeen heille on jäänyt pakastettuja alkioita, jotka he toivovat voivansa lahjoittaa muiden lapsettomuudesta kärsivien hoitoihin. Alkioita lahjoittavat parit tapaavat lääkärin, joka tekee heille terveystarkastuksen. Parit tapaavat myös psykologin, joka käy lahjoittajien kanssa läpi päätöksentekoon liittyvät psyykkiset ja eettiset näkökulmat. Heiltä tutkitaan myös peruskromosomisto ja infektiotaudit verikokein.

Lue lisää blogistamme ›