• fi
    • sv
    • en
    • de

Kaie Rohtla

BSc, hedelmöityshoitobiologi

Tallinn

  

Kaie on valmistunut Tarton yliopistosta geeniteknologian alalle vuonna 2003. Jo samana vuonna Kaie aloitti työnsä Nova Vita ‑klinikalla, ja nyt hän toimii täällä vastaavana embryologina ollessa Viron kokeneimpia embryologeja.

Kaie on osallistunut moniin alansa käytännön koulutuksiin ja kerännyt vuosien mittaan myös vahvan teoreettisen tietämyksen embryologiasta ja andrologiasta. Hänen tietojaan on tunnustanut Global Fertility Academy (GFA), jossa hän suoritti kesäkuussa 2012 ART for Advanced Training (Koeputkihedelmöityksen tekniikkaa edistyneille) ‑tutkinnon. Tärkeintä on kuitenkin, että Kaien kultaisten käsien ja tarkkuuden ansiosta hänen tarkkaavan katseensa alla on tullut jo pitkään mahdolliseksi sukupuolisolujen yhdistyminen koeputkessa ja alkioiden kehitys IVF-laboratoriossa.

Vuosittaiset täydennyskoulutukset Euroopassa ja osallistuminen ESHRE:n (European Sociaty of Human Reproduction and Embryology) ja muihin konferensseihin lisäävät hänelle jatkuvasti uusia tietoja. Viron embryologien parhaimmistoon kuuluva Kaie on kouluttanut ja opastanut muita IVF-laboratorion työntekijöitä.