Hoidot lahjoitetuilla munasoluilla munasolupankista – jonottamatta

Päätös lähteä hoitoihin lahjoitettujen munasolujen avulla on usein iso sekä paljon tunteita herättävä päätös. Meidän tehtävänämme täällä Ovumiassa on auttaa suurella sydämellä hoitoihin lähteviä koko hoitoprosessin ajan. Koko henkilökuntamme: lääkärit, hoitajat, psykologi ja laboratoriohenkilökunta ovat valmiita vastaamaan kaikkiin asiakkaan kysymyksiin. Lahjasolukoordinaattorimme on tukena ja vastaamassa kysymyksiin tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Hyvät tulokset Ovumian munasolupankista

Munasolupankkimme avulla tehdään tällä hetkellä lähes kaikki lahjoitettujen munasolujen hoidot. Tulokset ovat hyvät, noin 55 % lahjamunasoluhoidoista tuottaa positiivisen tuloksen.

Asiakas pääsee hoitoon nopeasti, jonottamatta ja itse hoitoprosessi on lyhyt. Sen kesto on yleensä korkeintaan kolme viikkoa.

Milloin lahjoitettuja munasoluja tarvitaan?

Lahjoitettuja munasoluja voidaan tarvita, jos lasta toivovien henkilöiden oma sukusolutuotanto ei toimi, omissa sukusoluissa on toiminnallista vikaa tai parin omista sukusoluista syntyneellä lapsella olisi huomattava, vaikean perinnöllisen sairauden riski. Lahjamunasoluhoidoissa korostuvat eettisyys ja toimintatapojen systemaattinen organisointi.

Suomessa tehdään vuosittain satoja lapsettomuushoitoja luovutetuilla sukusoluilla. Tavoitteena on lämmin, luottamusta korostava hoitokokemus. Hoidoista vastaa hoitotiimi, johon kuuluvat lääkärit sekä asiakkaan omahoitaja. Hoitoketju on asiakkaalle helppo, yksinkertainen ja turvallinen.

Kysy lisää

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää hoidoista lahjoitettujen munasolujen avulla tai mielessäsi on joitain kysymyksiä – minuun voi olla yhteyksissä myös ennen päätöksen tekemistä. Autan mielelläni kaikissa lahjamunasoluhoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla 0400 627 507 tai sähköpostilla paivi.virta@ovumia.fi. Halutessasi voit myös tulla tapaamaan minua maksuttomalle neuvontakäynnille.

←  Takaisin