Blogi 24.8.2016

Asiakaskokemuksia Ovumiasta

Kiitos saamastamme ihanasta asiakaspalautteesta!

 

”Olen niin raskausaikana kuin nyt lapsen synnyttyäkin usein miettinyt kiitollisuudella Ovumiassa saamaamme hoitoa ja palvelua. Ilman Ovumiaa ei haaveeni olisi ehkä koskaan toteunut. Pelkkä hoidon onnistuminen ei kuitenkaan ole tyytyväisyyden ja kiitollisuuden syy. Mielestäni Ovumiassa saamamme hoito oli kokonaisvaltaisesti todella korkeatasoista, mutta samalla erittäin inhimillistä ja ystävällistä.

Erityisesti haluan kiittää lääkäriämme Johanna Aaltosta, jonka ammattitaito on aivan huippuluokkaa. Paitsi että hän paneutui hoitomme suunnitteluun aina huolella, hän myös jaksoi aina vastata lukuisiin kysymyksiini perusteellisesti sekä kannustaa, kun itsellä alkoi toivo hiipua. Itselläni oli aina tunne, että uskalsin kysyä ja kertoa tuntemuksistani, ja saada kokonaisvaltaista apua tilanteessamme. Myös kätilöt olivat aina ihanan auttavaisia ja ystävällisiä, kuten koko muukin henkilökunta. Myös Mirka Paavilaiselta sain erittäin tärkeää apua hoitojen pahimmassa vaiheessa. Ovumiaan oli aina helppo tulla, mikä oli äärimmäisen tärkeää raskaan hoitoprosessin aikana.

Ovumiasta jäi niin hyvät muistot, että nyt kun vaikean raskausajan ja synnytyksen jälkeen tunnen tarvitsevani apua ajatusteni järjestelyyn, olen tulossa käyttämään Ovumian Perheklinikan ja Mirkan palveluja. Ja mikäli meillä on jatkossa tarvetta hedelmöityshoidoille, on Ovumia todellakin ainoa vaihtoehtomme!

Lämpimät kiitokset avusta suuren haaveemme toteuttamisessa!”

ovumia hedelmöityshoito

 


Päivi Virta

Päivi Virta
Asiakkuuskoordinaattori


Kommentoi