Lue tiedote koronaviruksesta ›

31.5.2018

Kesän ensikäynti-kampanja Tampereella

Tänä kesänä meillä on Tampereen klinikalla ensikäynti-kampanja. Tarjoamme uusille asiakkaillemme rahanarvoisen edun, sillä kaikki 15.6.-24.8. välisenä aikana varatut ensikäyntiajat hyvitetään myöhemmin alkavan hoidon hinnasta. Edun arvo on 191€.

Etu koskee uusia, Suomessa asuvia asiakkaita, jotka varaavat lääkärin ensikäyntiajan Tampereen klinikallemme kampanja-aikana 15.6.-24.8. HUOM. Ensikäyntiaika voi olla milloin vain, kunhan se on varattu kampanja-aikana. Ensikäynnin hinta hyvitetään myöhemmin alkavan hedelmöityshoidon (inseminaatiohoito, koeputkihedelmöityshoito tai hoito lahjoitetuilla sukusoluilla) hinnasta. Etu ei koske Helsingin eikä Jyväskylän toimipisteitämme, eikä sitä voi hyödyntää muiden tutkimusten kohdalla (esim. siemennesteanalyysi, munatorvien aukiolotutkimus, laboratoriokokeet yms.)

Ensikäynti on 60-90 minuutin mittainen erikoislääkärin vastaanotto, jonka aikana kartoitetaan mahdollisia lapsettomuuteen vaikuttavia tekijöitä asiakkaan /asiakkaiden terveydentilassa ja elintavoissa. Ensikäynnillä tehdään yksilöllinen suunnitelma muista tarvittavista tutkimuksista ja annetaan alustavaa tietoa lapsettomuuden erilaisista hoitomuodoista. Mikäli lapsettomuutta on tutkittu tai hoidettu muualla, on hyvä ottaa mukaan kaikki asiaa koskevat dokumentit. Ensimmäisen käynnin yhteydessä annamme tietoa klinikkamme käytännöistä, ja tapaatte myös hoitajamme. Sisältää gynekologisen ultraäänitutkimuksen.

Voit varata ensikäyntiajan soittamalla numeroon 020 747 9310 tai nettiajanvarauksemme kautta.

Huomioithan, että kesän aikana klinikkamme on kiinni 9.-29.7. Tänä aikana puhelinajanvaraus ei ole käytössä, mutta voit varata ajan nettiajanvarauksemme kautta. Kesäsulkumme aikana voit tarvittaessa olla yhteydessä sähköpostitse: paivi.virta@ovumia.fi

Lämpimästi tervetuloa Ovumia Fertinovaan!