Haemme toimistoassistenttia Helsingin klinikalle

”Ovumia on Suomen ja Pohjoismaiden johtava hedelmöityshoitoihin erikoistunut klinikkaketju. Tarjoamme edistyneintä hedelmöityshoitoa ja huolenpitoa Jyväskylässä, Tampereella, Kuopiossa ja Helsingissä. Ovumia on munasolu- ja siittiölahjoitushoitojen sekä alkiodiagnostiikan asiantuntija. Asiakkaillemme on syntynyt yli 14.000 vauvaa. 

 Haemme nyt Helsingin klinikallemme moniammatilliseen huippuosaajista koostuvaan tiimiimme toimistoassistenttia vakituiseen, täysiaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 Odotamme sinun olevan työotteeltasi joustava, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen sekä avoimesti ja empaattisesti asiakkaat kohtaava persoona. Olet etsimämme henkilö, jos olet työssäsi huolellinen ja tarkka sekä omaat hyvät organisointitaidot. Arvostamme lisäksi halua oman työn sekä työyhteisön kehittämiseen. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Erityisesti kokemus terveydenhuollosta vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme riittävää suomen, englannin ja ruotsin kielen taitoa. 

 Toimistoassistentin työtehtäviin kuuluvat mm.

-asiakaspalvelu: potilaiden vastaanottaminen ja laskutus, asiakkaiden informointi hinnoista.
-toimistotehtävät: arkistointi, postitus, tavaratilaukset.

 Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, kattavat henkilöstöedut ja työpaikan viihtyisissä ja moderneissa toimitiloissa Helsingin keskustassa Etelärannassa sekä tilaisuuden työskennellä Ovumian huippuammattilaisten kanssa innovatiivisessa työympäristössä.

 Pyydämme lähettämään hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen

15.4.2024 mennessä hakemukset@ovumia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa kätilö, vastaava hoitaja, Maija Nykopp puh. 0400775146 (tiedustelut arkisin klo 08-16).”

←  Takaisin