29.5.2018

Ensikäynti-kampanja Jyväskylässä

Tarjoamme uusille asiakkaillemme rahanarvoisen edun Jyväskylän toimipisteellämme: kun tulet lääkärin ensikäynnille 15.8.-15.9. välisenä aikana, käynnin hinta hyvitetään myöhemmin hoidon hinnasta. Edun arvo on 191€.

Etu koskee uusia asiakkaita jotka varaavat lääkärin ensikäyntiajan Jyväskylään 15.8.-15.9. väliselle ajalle. Ensikäynnin hinta hyvitetään myöhemmin alkavan hedelmöityshoidon (inseminaatiohoito, koeputkihedelmöityshoito tai hoito lahjoitetuilla sukusoluilla) hinnasta. Etua ei voi hyödyntää muiden tutkimusten kohdalla (esim. siemennesteanalyysi, munatorvien aukiolotutkimus, laboratoriokokeet yms.) Etu ei koske Helsingin eikä Tampereen toimipisteitämme eikä elokuun aikana muille kuukausille varattavia ensikäyntiaikoja.

 

Ensikäynti on 60-90 minuutin mittainen erikoislääkärin vastaanotto, jonka aikana kartoitetaan mahdollisia lapsettomuuteen vaikuttavia tekijöitä asiakkaan /asiakkaiden terveydentilassa ja elintavoissa. Ensikäynnillä tehdään yksilöllinen suunnitelma muista tarvittavista tutkimuksista ja annetaan alustavaa tietoa lapsettomuuden erilaisista hoitomuodoista. Mikäli lapsettomuutta on tutkittu tai hoidettu muualla, on hyvä ottaa mukaan kaikki asiaa koskevat dokumentit. Ensimmäisen käynnin yhteydessä annamme tietoa klinikkamme käytännöistä, ja tapaatte myös hoitajamme. Sisältää gynekologisen ultraäänitutkimuksen.

 

Voit varata ensikäyntiajan vaikka heti soittamalla numeroon 020 747 9313 

tai nettiajanvarauksemme kautta https://www.ovumia.fi/ajanvaraus-fertinova-jyvaskyla/

Huomioithan, että kesän aikana klinikkamme on kiinni 22.6.-31.7. välisenä aikana.

Tänä aikana puhelinajanvaraus ei ole käytössä, mutta voit varata ajan nettiajanvarauksemme kautta (https://www.ovumia.fi/ajanvaraus-fertinova-jyvaskyla/).

Klinikkamme ollessa kiinni, voit tarvittaessa olla yhteydessä sähköpostitse: paivi.virta@ovumia.fi

Lämpimästi tervetuloa Ovumia Fertinovaan!