Avoimet työpaikat: toimistoassistentti

Haemme Helsingin klinikallemme moniammatilliseen huippuosaajista koostuvaan tiimiimme toimistoassistenttia vakituiseen, täysiaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinun olevan työotteeltasi joustava, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen sekä avoimesti ja empaattisesti asiakkaat kohtaava persoona. Olet etsimämme henkilö, jos olet työssäsi huolellinen ja tarkka sekä omaat hyvät organisointitaidot. Arvostamme lisäksi halua oman työn sekä työyhteisön kehittämiseen. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta. Erityisesti kokemus terveydenhuollosta vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme riittävää suomen, englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Toimistoassistentin työtehtäviin kuuluvat mm. asiakkaiden vastaanottaminen ja laskutus, asiakkaiden informointi hinnoista, arkistointi sekä muut toimistotehtävät.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, kattavat henkilöstöedut ja työpaikan viihtyisissä ja moderneissa toimitiloissa Helsingin keskustassa sekä tilaisuuden työskennellä Ovumian huippuammattilaisten kanssa innovatiivisessa työympäristössä.

Ovumia on Suomen ja Pohjoismaiden johtava hedelmöityshoitoihin erikoistunut klinikkaketju. Tarjoamme edistyneintä hedelmöityshoitoa ja huolenpitoa Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella. Ovumia on munasolu- ja siittiölahjoitushoitojen sekä alkiodiagnostiikan asiantuntija. Asiakkaillemme on syntynyt yli 14.000 vauvaa.

Pyydämme lähettämään hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 28.01.2022 mennessä osoitteeseen hakemukset@ovumia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa kätilö, IVF-hoitotiimin esimies, Maija Nykopp puh. 0400 775 146 (tiedustelut arkisin klo 08-16).

←  Takaisin