Avoimet työpaikat: IVF-biologi/laboratoriohoitaja

Haemme Tampereen-klinikkamme moniammatilliseen huippuosaajien tiimiin IVF-biologia / laboratoriohoitajaa. Työ alkaa helmikuussa 2022 ja on ensivaiheessa vuoden mittainen äitiysloman sijaisuus.

Olet koulutukseltasi biologi, bioanalyytikko, laboratoriohoitaja tai laboratorioanalyytikko. Olet uuttera, tiimityötaitoinen ja halukas kehittymään. Edellytämme työkokemusta hedelmöityshoitoalalta, asiakaspalvelusta ja laatujärjestelmässä työskentelystä. Eduksi katsotaan kokemus alkiodiagnostiikasta. Odotamme sinulta hyvää englannin kielen taitoa.

Työhösi kuuluu asiakaspalvelu sekä alkio- ja spermalaboratorion tehtävät kudoslaitoslaatuvaatimusten mukaan.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, kattavat henkilöstöedut ja työpaikan viihtyisissä ja moderneissa toimitiloissa Kaupin kampuksella sekä tilaisuuden työskennellä Ovumian huippuammattilaisten kanssa innovatiivisessa työympäristössä.

Ovumia on Suomen ja Pohjoismaiden johtava hedelmöityshoitoihin erikoistunut klinikkaketju. Tarjoamme edistyneintä hedelmöityshoitoa ja huolenpitoa Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä. Ovumia on munasolu- ja siittiölahjoitushoitojen sekä alkiodiagnostiikan asiantuntija. Asiakkaillemme on syntynyt yli 14.000 vauvaa. Missiomme mukaan ilo lapsista kuuluu kaikille.

Pyydämme lähettämään hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 30.11.2021 mennessä osoitteeseen hakemukset@ovumia.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa arksin klo 12–15 laboratoriojohtaja Tiina Tissari, 040 841 0640.

←  Takaisin