Avoimet työpaikat: hoitajatiimin esimies/vastaava hoitaja ja IVF-hoitaja

Ovumia on Suomen ja Pohjoismaiden johtava hedelmöityshoitoihin erikoistunut klinikkaketju. Tarjoamme edistyneintä hedelmöityshoitoa ja huolenpitoa Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä. Ovumia on munasolu- ja siittiölahjoitushoitojen sekä genetiikan asiantuntija. Asiakkaillemme syntynyt yli 14.000 vauvaa. Yrityksemme kasvaessa haemme nyt Tampereen klinikallemme moniammatilliseen huippuosaajista koostuvaan tiimiimme kahta uutta osaajaa:

HOITAJATIIMIN ESIMIESTÄ/VASTAAVAA HOITAJAA
ja
IVF-HOITAJAA

vakituiseen, täysiaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinun olevan työotteeltasi joustava, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen sekä avoimesti ja empaattisesti asiakkaat kohtaava persoona. Arvostamme lisäksi halua oman työn sekä työyhteisön kehittämiseen. Toivomme sinulta kätilön koulutusta. Työkokemus lapsettomuusalalta katsotaan eduksi. Edellytämme sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Hoitajatiimin esimiehen/vastaavan hoitajan työnkuvaan kuuluvat mm. Tampereen klinikan hoitotyön prosessista vastaaminen, klinikan toiminnan kehittäminen yhdessä johtoryhmän kanssa, hoitotyön arjen johtaminen, työvuoro- ja lomasuunnittelu ja ivf-hoitajan tehtävät. Vastaavan hoitajan esimiehenä toimii CEO.

IVF-hoitajan työtehtäviin kuuluvat mm. lääkärin avustaminen toimenpiteissä, asiakkaiden neuvonta ja ohjaaminen, laboratorionäytteiden ottaminen sekä erilaiset toimistotehtävät.

Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, kattavat henkilöstöedut ja työpaikan viihtyisissä ja moderneissa toimitiloissa Kaupin kampuksella sekä tilaisuuden työskennellä Ovumian huippuammattilaisten kanssa innovatiivisessa työympäristössä.

Pyydämme lähettämään hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 14.10.2021 mennessä hakemukset@ovumia.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat CEO Pekka Sillanaukee 040 833 1313 (tiedustelut arkisin klo 18-20) ja asiakkuus- ja markkinointipäällikkö, kätilö Anna Pulkkinen 040 822 5812 (tiedustelut 11.-13.10. klo 12-14).

←  Takaisin